Vi tar sikkerhet på alvor!

Bolig Engros AS har solgt rekkverk og baldakiner i det norske markedet siden 1993. Begge produkttyper setter store krav til riktig prosjektering, herunder materialbruk, dimensjonering og vedlikeholdsvennlighet. Svikt i slike produkter kan forårsake stor risiko for personskader. Norge har særlige utfordringer mht klima – noe som ser ut til å akselerere.

Sikkerhet for brukerne av bygget kommer derfor alltid i første rekke når vi utvikler våre produkter, dernest kommer selve det designmessige uttrykket/utseende.

De siste 10-15 årene har glass tatt over som den viktigste komponenten i slike produkter. Dette setter enda større krav til kompetanse, erfaring og materialkunnskap.

Bolig Engros AS har derfor et tett samarbeid med SINTEF under produktutvikling og har testet produkter siden 2013. Totalt har Bolig Engros investert mer enn 2 millioner kroner på slik testing og er den aktøren i bransjen som har testet mest.

Alle rekkverkstyper som selges av Bolig Engros er testet mot det norske regelverket mht høyder, laster/styrke og lovlige åpninger etc. De fleste rekkverkstyper er i tillegg testet av SINTEF (se link til rapport fra SINTEF under).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyhetsbrev med aktuelle tilbud, kampanjer og de siste nyhetene.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev.